TOY=työssäoppiminen yrittäjänä

TOY-Tavastia on OPH:n rahoittama hanke, jossa Koulutuskeskus Tavastian käsi- ja taideteollisuusalan sekä vaatetusalan opiskelijat suorittavat työssäoppimista osuuskuntayrittäjinä tai omassa yrityksessä. Sivustolla on TOY-yritysten esittelyt, myytävät tuotteet ja TOY-jaksojen esittelyt.

Ohjeita bloggaajalle

Ohjeita TOY-Tavastia -blogin kirjoittajalle

Kuka voi kirjoittaa?
TOY-valmentajat ja TOY-yrittäjät, joille on annettu TOY-Tavastia -blogiin kirjoitusoikeudet (Kirsi Siirilä antaa oikeudet,) on oikeus kirjoittaa blogiin.

Kirjoitusoikeuksilla pääsee lisäämään tekstejä (=bloggauksia), mutta ei pääse muuttamaan blogin ulkonäköä eikä poistamaan/muokkaamaan muiden bloggauksia. Bloggausten tulee olla asiallisia ja TOY-yrittäjyyteen liittyviä. Kirsillä on oikeus poistaa asiattomat blogimerkinnät.

TOY-valmentajat
On toivottavaa, että myös TOY-valmentajat kirjoittavat blogiin.

MITEN?
Alla näkyy esimerkein, miten kirjoitat blogiin
TOY-yrityksen yritysesittely
--> Luo uusi teksti (=bloggaus), jolle annat otsikon esim. HuWho yritysesittely. Laita myös tunnisteeseen teksti HuWho yritysesittely
-->Laita Kirsille (
kirsi.siirila@kktavastia.fi) viesti, että olet lisännyt yritysesittelybloggauksen
-->Kirsi linkittää sivun (=bloggauksen) niin, että näkyy otsikon "TOY-YRITYKSET" alla.

TOY-yrityksen tuotteet ja palvelut
--> Luo uusi teksti yrityksesi tuotteesta tai palvelusta esim. HuWho. Anna bloggaukselle nimi "Huopahattu", kirjoita kuvaus tuotteesta, kuva, hinta, laita tunnisteeksi "hatut" . Laita ko sivulle myös teksti Yhteystiedot (tee tästä linkki blogissa olevaan HuWho -yritysesittelybloggaukseen).
-->hatut tulee näkyville "TUOTTEET JA PALVELUT" otsikon alle sen jälkeen kun Kirsi lisää ko tunnisteen näkyväksi.
TOY-yrityksen toimintaa ja vapaamuotoista bloggausta
Yllä olevat tiedot ovat ikään kuin kiinteätä tietoa yrityksistä. TOY-Tavastia -blogisivustolle on toivottavaa myös laittaa vapaamuotoisemmin bloggauksia TOY-yrityksen toiminnasta. Voitte siis halutessanne lisätä bloggauksia (tekstiä, kuvia, videoita) yriksenne toimintaan ja yrittäjyyden opiskeluun liittyen. Kuvia ja tunnelmia TOY-työskentelystä, työvaiheista. Olisi mukava katsella blodista teitä työnne äärellä.
---> Lisätkää bloggaukseen tunnisteet esim. HuWho toimintaa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti